Putin: Ata që kryejnë ndonjë provokim kundër Rusisë do të pendohen si kurrë më parë

Në fjalimin e tij vjetor, Presidenti rus Vladimir Putini tha se Rusia do t'i përgjigjej ashpër dhe shpejt provokimeve kundër saj.

1625670
Putin: Ata që kryejnë ndonjë provokim kundër Rusisë do të pendohen si kurrë më parë

Presidenti rus Vladimir Putin ka thënë se ata që kryejnë ndonjë akt provokues kundër vendit të tij nuk do të pendohen për asgjë më shumë sesa janë penduar për këtë.

Në fjalimin e tij vjetor, Putini tha se Rusia do t'i përgjigjej ashpër dhe shpejt provokimeve kundër saj.

Presidenti rus tha se Moska po përpiqet të ndërtojë marrëdhënie të mira me vendet e tjera dhe shpreson që asnjë shtet i huaj të mos kalojë vijat e kuqe të Rusisë.

Në fjalën e tij, Putin gjithashtu vuri në dukje luftën e vendit të tij kundër llojit të ri të koronavirusit (Covid-19).

Ai tha se zhvillimi i shpejtë i vaksinës 3-të antiCovid vuri në pah potencialin teknologjik dhe industrial të Rusisë.

 


Lajme të ngjashme