Siri – Neutralizohen dy terroristë të PKK/YPG-së

Dy terroristë, anëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, të cilët po përgatisnin një sulm në veri të Sirisë, u neutralizuan gjatë një operacioni antiterrorist.

1514715
Siri – Neutralizohen dy terroristë të PKK/YPG-së

Dy terroristë, anëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG, të cilët po përgatisnin një sulm në veri të Sirisë, u neutralizuan gjatë një operacioni antiterrorist.

Në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “Forcat tona komando neutralizuan dy terroristë, një në zonën e operacionit Mburoja e Eufratit dhe një në zonën e operacionit Burimi i Paqes, të cilët ishin në përpjekje për t’u infiltruar në këto zona për të prishur paqen dhe qetësinë”.

 


Lajme të ngjashme