Irak – Sulm me raketë në Zonën e Gjelbër

Një raketë «Katyusha» është lëshuar të martën herët në mëngjes brenda Zonës së fortifikuar të Gjelbër të Bagdadit, ku ndodhen Ambasada amerikane dhe shumë misione tjera diplomatike dhe zyrat qeveritare.

1490827
Irak – Sulm me raketë në Zonën e Gjelbër

Një raketë «Katyusha» është lëshuar të martën herët në mëngjes brenda Zonës së fortifikuar të Gjelbër të Bagdadit, ku ndodhen Ambasada amerikane dhe shumë misione tjera diplomatike dhe zyrat qeveritare.

Sipas burimeve të sigurisë, raketa ka rënë pranë Ambasadës amerikane dhe sirenat u dëgjuan nga ndërtesa. Gjithashtu sulmi me raketë është dëgjuar në shumë lagje të Bagdadit.

Ende nuk dihet nëse ka pasur viktima në sulm.Lajme të ngjashme