Abbas për vizitë në Egjipt, takohet me al-Sisin

Presidenti i Egjiptit, Abdulfettah al-Sisi dhe Kreu i Shtetit të Palestinës, Mahmud Abbas u takuan në qytetin Sharm Al Shaykh të Egjiptit për të biseduar kauzën palestineze.

1080969
Abbas për vizitë në Egjipt, takohet me al-Sisin

Presidenti i Egjiptit, Abdulfettah al-Sisi dhe Kreu i Shtetit të Palestinës, Mahmud Abbas u takuan në qytetin Sharm Al Shaykh të Egjiptit për të biseduar kauzën palestineze.

Dy liderët u takuan përpara ‘Konferencës Botërore të Rinisë’ dhe Presidenti Sisi ripërsëriti mbështetjen e Egjiptit në kauzën palestineze.  

Sipas lajmit të agjencisë palestineze të lajmeve, WAFA, Sisi dhe Abbas shqyrtuan zhvillimet e fundit në rajon dhe rreziqet e periudhës së fundit në kauzën palestineze.

Në takim Abbas foli me lëvdata për mbështetjen, që Egjipti i jep Palestinës dhe theksoi rëndësinë e bashkëpunimit të lidhje me këtë çështje.Lajme të ngjashme