Sulm me thikë në Paris

Në Paris, kryeqytetin e Francës, një person sulmoi me thikë një ushtar në detyrë.

Sulm me thikë në Paris

Në Paris, kryeqytetin e Francës, një person sulmoi me thikë një ushtar në detyrë.

Sulmi ndodhi në stacionin e metrosë, Chatelet në kryeqytet.

Sulmuesi u neutralizua nga ushtari dhe më pas u mor nën arrest.

Bëhet e ditur se sulmuesi ka precedentë penale por nuk është dhënë asnjë informacion në lidhje me identitetin e tij.


Fjalët Kyçe: Paris , sulm me thikë

Lajme të ngjashme