Mianmar - FA dhe grupet e budistëve vazhdojnë me sulme ndaj myslimanëve

Forcat e sigurisë u vënë zjarrin fshatrave të myslimanëve të arratisur nga sulmet.

Mianmar - FA dhe grupet e budistëve vazhdojnë me sulme ndaj myslimanëve

Vazhdojnë sulmet e forcave të armatosura dhe të priftërinjve budist ndaj myslimanëve në provincën Arakan të Mianmarit.

Forcat e sigurisë u vënë zjarrin fshatrave të myslimanëve të arratisur nga sulmet.

Bëhet e ditur se në këto sulme kanë humbur jetën një numër i madh i myslimanëve të Arakanit.Lajme të ngjashme