Anglia do të rrisë kontributin me trupa në Afganistan

Britania e Madhe është gati të dërgojë më shumë ushtarë në Afganistan për të përforcuar misionin e NATO-s që këshillon dhe përgatit ushtrinë afgane, njoftoi të enjten një përgjegjës qeveritar.

739595
Anglia do të rrisë kontributin me trupa në Afganistan

“Britania e Madhe është gati të rrisë kontributin e saj në trupa për aktivitete jo-luftarake, për të treguar mbështetjen e saj të vazhduar për misionin e NATO-s në Afganistan”, theksoi ky përgjegjës.

Kjo deklaratë vjen në kuadër të mbledhjes së NATO-s në Bruksel, e para në të cilën ishte i pranishëm presidenti amerikan, Donald Trump.Lajme të ngjashme