9 të vdekur dhe 2 të zhdukur pas aksidentit në centralin e energjisë në Kinë

Nivelet e rrezikshme të monoksidit të karbonit detyruan ekipet e shpëtimit që të ndalonin kërkimet për punonjësit e zhdukur, pas aksidentit në central.

9 të vdekur dhe 2 të zhdukur pas aksidentit në centralin e energjisë në Kinë

Nivelet e rrezikshme të monoksidit të karbonit detyruan ekipet e shpëtimit që të ndalonin kërkimet për punonjësit e zhdukur, pas aksidentit në central.

Deri tani, nuk është përmendur shkaku i aksidentit.

Kina ka numrin më të lartë të vdekjeve në botë nga aksidentet minerare për shkak kryesisht të mungesës së infrastrukturës.Lajme të ngjashme