Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Asnjë pistë mbi shkakun e aksidentit të avionit EgyptAir

Të gjitha hipotezat janë të mundshme dhe asnjëra prej tyre nuk është e konfirmuar zyrtarisht mbi shkakun e rrëzimit të avionit të linjës EgyptAir Paris-Kajro, deklaroi sot presidenti egjiptian, Abdel Fattah al-Sissi në një fjalim në televizion.

Asnjë pistë mbi shkakun e aksidentit të avionit EgyptAir

Ministri i Aviacionit civil kishte parashtruar si tezën më të mundshme, atë të sulmit terrorist por mungesa e pretendimeve dhe transmetimi i alarmit që sinjalizoi për praninë e tymit në bord dhe të defektit në sistemin e komandimit të avionit përforcuan idenë e në incidenti teknik.Lajme të ngjashme