Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Financial Times: Turqia zbulon dobësinë e sigurisë në Evropë

"Turqia, e cila vitin e kaluar kishte deportuar një nga autorët e sulmeve në Bruksel, zbuloi dobësinë e sigurisë dhe inteligjencës në Evropë", shkruan gazeta britanike "Financial Times" (FT).

Financial Times: Turqia zbulon dobësinë e sigurisë në Evropë

Gazeta britanike "Financial Times" (FT), shkroi se "Turqia, e cila deportoi një nga autorët e sulmeve në Bruksel, zbuloi dobësinë e sigurisë dhe inteligjencës në Evropë".

Në artikullin e gazetës theksohet se pas deklaratave të Turqisë se janë paralajmëruar autoritetet belge në lidhje me autorët e atentateve, ministrat e Drejtësisë dhe Punëve të Brendshme të këtij vendi kanë dhënë dorëheqje, mirëpo kryeministri belg Charles Michel nuk i ka pranuar dorëheqjet e tyre.Lajme të ngjashme