OKB: Shqetësuese mungesa e progresit në konfliktin Izrael-Palestinë

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon shprehu shqetësimin e tij për mungesën e progresit në zgjidhjen e konfliktit izraelito-palestinez gjatë mandatit të tij, në një konferencë publike të organizuar nga qendra e hulumtimit në Londër.

OKB: Shqetësuese mungesa e progresit në konfliktin Izrael-Palestinë

“Ndihem fajtor, me ndjenjën e përgjegjësisë nga mungesa e progresit të arritur", deklaroi zyrtari i OKB-së, në përgjigje të një pyetje.

“"Kryesisht i takon udhëheqësve izraelitë dhe palestinezë t'i japin fund këtij konflikti", tha ai duke vënë theksin se nuk ka alternativë tjetër përveçse asaj të bashkëjetesës.Lajme të ngjashme