Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Sudani Jugor - Aksident ajror me pasojë 36 të vdekur

Të paktën 36 persona humbën jetën sot në Xhuba, kryeqytet i Sudanit Jugor, si pasojë e rrëzimit të një avioni në momentin e ngritjes nga pista.

Sudani Jugor - Aksident ajror me pasojë 36 të vdekur

Avioni është rrëzuar në një ishull të vogël të Nilit të Bardhë.

“Deri më tani, kemi bërë identifikimin e 36 trupave”, tha Majju Hillary, zyrtar i zyrës së shtypit të Kryqit të Kuq sudanezojugor.

“Ne nuk mund të themi nëse ky bilanc është përfundimtar, pasi mbetjet e avionit janë shumë të rënda për t’u zhvendosur dhe kërkojnë mjete ushtarake”, vijoi ai.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme