Izraeli do të ndërtojë 300 banesa të reja në Bregun Perëndimor

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanjahu njoftoi sot se kishte autorizuar fillimin e ndërtimit të menjëhershëm të 300 banesave në (Bregun Perëndimor) Cisjordaninë e pushtuar.

Izraeli do të ndërtojë 300 banesa të reja në Bregun Perëndimor

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanjahu njoftoi sot se kishte autorizuar fillimin e ndërtimit të menjëhershëm të 300 banesave në (Bregun Perëndimor) Cisjordaninë e pushtuar.

“Pas bisedimeve në zyrën e kryeministrit, ndërtimi i menjëhershëm i 300 banesave në Beit El u autorizua”, sipas komunikatës së zyrës së kryeministrit, që njoftoi gjithashtu planifikimin e më shumë se 500 banesave në Jerusalemin Lindor, pushtuar dhe aneksuar.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme