Shpërthim në një fabrikë municioni në Beograd

Dy punëtorë janë vrarë në një shpërthim në një fabrikë që prodhon raketa dhe municione ushtarake në Beograd të Serbisë.

1737922
Shpërthim në një fabrikë municioni në Beograd

Dy punëtorë janë vrarë në një shpërthim në një fabrikë që prodhon raketa dhe municione ushtarake në Beograd të Serbisë.

Pati shpërthime të përsëritura në fabrikë, tymi mbuloi pjesën më të madhe të qytetit.

Në vendngjarje janë dërguar disa forca policie dhe zjarrfikëse.

Gjashtë punëtorë u plagosën gjithashtu nga incidenti, ku humbën jetën dy punëtorë. Nuk ka të dhëna për shkakun e shpërthimit.

Masat e sigurisë përreth fabrikës janë shtuar për shkak të rrezikut të shpërthimeve të mundshme.

Depoja prej 260 metrash katrorë në fabrikë përmbante 500 raketa që përmbanin 30 kilogramë eksploziv.Lajme të ngjashme