Kosova shënon 11-vjetorin e pavarësisë

Kosova, "Shteti më i ri i Evropës", që më 17 shkurt 2008 shpalli pavarësinë nga Serbia feston 11-vjetorin e mëvetësisë.

Kosova shënon 11-vjetorin e pavarësisë

Kosova, "Shteti më i ri i Evropës", që më 17 shkurt 2008 shpalli pavarësinë nga Serbia feston 11-vjetorin e mëvetësisë.

Krahas shumë vështirësive të mëdha Kosova në rrugën e saj drejt integrimeve euro-atlantike ka shënuar progres në shumë fusha.

Kremtimet e festës së pavarësisë edhe këtë vit do të zhvillohen me aktivitete të ndryshme kulturore, në mesin e së cilave edhe koncerte të larmishme brenda dhe jashtë vendit.

Aktivitete të ndryshme po organizojnë edhe përfaqësitë e Kosovës në të katër anët e botës.Lajme të ngjashme