Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Greqi - Protesta në mbështetje të refugjatëve

Protestuesit duke u shtrirë në rrugë tërhoqën vëmendjen tek viktimat që kanë humbur jetën duke u munduar të kalojnë detin.

Greqi - Protesta në mbështetje të refugjatëve

Shumë pjesëtarë të organizatave joqeveritare në Athinë, Kryeqytetin e Greqisë, protestuan kundër politikave të aktiviteteve të grupeve të ndryshme që zhvillojnë punimet e shpëtimit të refugjatëve në Itali dhe në Mesdhe në Bashkimin Evropian.

Në tubim u protestuan edhe kushtet e këqija në të cilat gjenden refugjatët.

Protestuesit duke u shtrirë në rrugë tërhoqën vëmendjen tek viktimat që kanë humbur jetën duke u munduar të kalojnë detin.  

 Lajme të ngjashme