Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

KQZ miraton planin e veprimeve për zgjedhjet e 2017-s

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve(KQZ) miratoi të premten planin orientues të veprimeve për zgjedhjet parlamentare të 18 qershorit 2017.

KQZ miraton planin e veprimeve për zgjedhjet e 2017-s

Plani parashikon të gjitha aktet që duhet të nxjerrë KQZ, në funksion të realizimit të procesit zgjedhor, si dhe afateve ligjore për miratimin e tyre. Krahas tyre plani parashikon dhe një sërë veprimesh në respekt te ligjit zgjedhor dhe ligjeve të tjera.

Mes tyre përfshihet zbatimi i dispozitave të ligjit “për dekriminalizimin” dhe akteve nënligjore në funksion të tij, që do të jenë pjesë e punës së regjistrimit të listave shumemërore të kandidatëve për deputetë në Kuvend.Lajme të ngjashme