Kroaci - Kryetari i Partisë HDZ mandatohet për themelimin e qeverisë kroate

Presidentja kroate Kolinda Grabar-Kitaroviç pranoi në Pallatin Presidencial kryetarin e Bashkësisë Demokratike Kroate (HDZ) Andrej Plenković, i cili i paraqiti 91 nënshkrime dhe u bë mandatari i ri i qeverisë kroate.

Kroaci - Kryetari i Partisë HDZ mandatohet për themelimin e qeverisë kroate

Presidentja kroate Kolinda Grabar-Kitaroviç pranoi në Pallatin Presidencial kryetarin e Bashkësisë Demokratike Kroate (HDZ) Andrej Plenković, i cili i paraqiti 91 nënshkrime dhe u bë mandatari i ri i qeverisë kroate.

Presidentja Kolinda Grabar-Kitaroviç, pas takimit me Andrej Plenkoviç ka konfirmuar se Plenkoviç ia paraqiti 91 nënshkrimet e përfaqësuesve të cilët do të formojnë parlamentin e ri kroat.

Presidentja vuri në dukje se ajo pret një qeveri të qëndrueshme dhe konstruktive që do të punojnë për zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme si ekonomia dhe zhvillimet demografike.Lajme të ngjashme