Shqipëri-Rrëzohet një helikopter në Malësinë e Madhe

Autoritetet thonë se ende nuk dihen shkaqet e rrëzimit të helikopterit.

Shqipëri-Rrëzohet një helikopter në Malësinë e Madhe

Një helikopter është rrëzuar sot në fshatin Grizhë të Malësisë së Madhe.

Lajmi është raportuar nga banorët e fshatit Grizhë të Malësisë së Madhe por ende nuk dihen shkaqet e rrëzimit të tij.

Baza Ajrore Farkë ka nisur një helikopter nga Tirana ndërsa forca të shumta të policisë dhe të FNSH-së ndodhen në vendngjarje.

vijon…..Lajme të ngjashme