Gjermani deri në 9 tetor rikthen 395 azilkërkues shqiptarë

Ambasada gjermane në Tiranë bën të ditur se deri më 9 tetor do të rikthehen 395 azilkërkues shqiptarë.

388985
Gjermani deri në 9 tetor rikthen 395 azilkërkues shqiptarë

Ambasada Gjermane në Tiranë bën të ditur se gjatë ditës së martë janë riatdhesuar në Tiranë nga Gjermania 75 persona, ndërsa mësohet se deri në datën 9 tetor numri i të kthyerve do të jetë 395 persona.

Sipas njoftimit të Ambasadës Gjermane të martën në orën 14:35 do të rikthehen rreth 75 persona, ndërsa të mërkurën në datën 07:10 do të rikthehen rreth 140 persona, ndërkohë që në datën 8 tetor ora 13:45 do të rikthehen 80 persona dhe në datën 9 tetor ora 13:40 do të rikthehen 100 persona.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme