Kosovë - Finlanda ofron bashkëpunim për mirëqenien sociale

Në vazhdën e takimeve në Finlandë, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale të Kosovës, Arban Abrashi, takoi ministren finlandeze për Punë Sociale dhe Shëndetësi, Hanna Mantyla.

Kosovë - Finlanda ofron bashkëpunim për mirëqenien sociale

Ministri kosovar e njohu bashkëbiseduesen nga Finlanda lidhur me hapat e ndërmarra në fushën e mirëqenies sociale dhe pensioneve, si dhe reformat e tjera që po ndërmerren nga MPMS e Kosovës.

Ministrja për Punë Sociale dhe Shëndetësi, Hanna Mantyla, e falënderoi ministrin e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, për vizitën, duke i ofruar bashkëpunimin dhe praktikat e Finlandës për modernizimin e shërbimeve publike në fushën e mirëqenies sociale në Kosovë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme