Athina: Vendimi i BQE-së, presion për marrëveshje me huadhënësit

Athina nuk dëshiron të ushtrojë presion mbi askënd, por as nuk ka ndërmend të pranojë ndonjë të tillë ndaj saj, pas vendimit të BQE-së për ndërprerjen e një prej kanaleve të financimit të bankave greke, bëri të ditur sot një burim qeveritar për mediat.

212276
Athina: Vendimi i BQE-së, presion për marrëveshje me huadhënësit

I njëjti burim konfirmoi se "likuiditeti i bankave greke është krejtësisht i siguruar", falë kanaleve të tjera të likuiditeve që ato disponojnë, duke u shprehur se "vendimi i BQE-së përbën një presion për të shkuar në një marrëveshje mes Greqisë dhe huadhënësve të saj".


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme