Shtypi i Kosovës 29.06.2014

Më poshtë vijojnë titujt kryesorë të gazetave të Kosovës të ditës së sotme:

Shtypi i Kosovës 29.06.2014

Gazeta “Tribuna”

SHESHI, BARRIKADA E RE NË VERI
Heqja e “parkut të paqes” nuk do të lirojë qarkullimin mes veriut dhe jugut të Mitrovicës nëpërmjet të urës mbi lumin Ibër. Komuna e re në veri ka vendosur që rrugën prej urës deri tek tre rrokaqiejt në veri ta ndalojë për qarkullim të automjeteve.

Tituj të tjerë:

Dy skenarët e PDK-së -Gjykata Kushtetuese është në fazën e përgatitjes së interpretimit në pyetjet e presidentes Atifete Jahjaga, për çështjen e mandatarit. Në këtë fazë pos opozitësqë pretendon të marrë qeverisjen e vendit, duarkryq nuk po rri as subjekti fitues i zgjedhjeve të 8 qershorit, Partia Demokratike e Kosovës.
Vidovdani i qetë! -Qindra qytetarë serbë, të shtunën në mëngjes ia kishin mësyrë Gazimestanit, për të shënuar festën e Vidovdanit.
Testi policor! – As pjesëtar e sigurimit fizik dhe ata të Policës së Kosovës nuk kanë arritur që t’i parandalojnë nxënësit të kopjojnë Testin e Maturës

Gazeta “Koha Ditore”
URA E NDARJES
Keni dëgjuar për urën “Austerlitz” që ndodhet në Kosovë?

Tituj të tjerë:

Spahiu: Pas barrikadës qëndron mafia serbe dhe ajo shqiptare
Rruga e vështirë për në shtëpi e Hysen Murtezajt
Artistja që shpërtheu me Kupën e Botërorit

Gazeta “Kosova Sot”
KOSOVA, PA QEVERI STABILE
Ngërçi politik në formimin e institucioneve të reja – Burjani: Asnjëra palë nuk i ka numrat e nevojshëm në Kuvend

Tituj të tjerë:

Retorika nacionaliste për betejën e humbur
Të jetosh me një euro në ditë!

Gazeta “Zëri”

GJASHTË FËMIJË PO I VDESIN PËR BUKË

Tituj të tjerë:

Nikolic: Serbia nuk do të luftojë
Dialogu, kusht për integrimet

Gazeta “Sport Plus”

SHAQIRI NË 11-shën e FIFA-s


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme