Ushtarët azerbajxhanas vendosin flamurin turk në Karabakun Malor

Në përputhje me marrëveshjen e nënshkruar midis Azerbajxhanit dhe Armenisë, ushtria azerbajxhanase po vendoset në rajonet nga ku po del Armenia.

1531083
Ushtarët azerbajxhanas vendosin flamurin turk në Karabakun Malor

Ushtarët azerbajxhanas vendosën flamurin turk në Karabak.

Në përputhje me marrëveshjen e nënshkruar midis Azerbajxhanit dhe Armenisë, ushtria azerbajxhanase po vendoset në rajonet nga ku po del Armenia.

Në pamjet e shpërndara në mediat sociale, ushtarët azerbajxhanas që ndodhen në Karabak po vendosin aty flamurin turk.

Në pamjet në fjalë, një ushtar që vendosi flamurin turk, tha: “Për nder të vëllezërve tanë, që na mbështetën në çlirimin e Karabakut dhe parimin “një komb, dy shtete”, flamuri turk do të vendoset së bashku me flamurin azerbajxhanas në Karabak. Karabaku është Azerbajxhan".

 

 


Lajme të ngjashme