Situata e fundit e koronavirusit (Covid-19)

Shqipëri

Përditësimi i fundit: 17.10.2021

Raste169.462
Vdekje2.685
Të shëruar156.674

TURQIA
BOTA
BALLKANI
EKONOMIA
KULTURA DHE ARTI
JETA DHE SHËNDETI
SPORTI
SHKENCA DHE TEKNOLOGJIA
OPINIONE
RUBRIKAT TEMATIKE