““Turkovak”nı Törkiyäneñ xezmätenä täq’dim itärgä äzerlänäbez”

Törkiyä sälamätlek saqlaw ministrı Koca 3nçe dozanı “Turkovak” belän yasarğa çaqırdı

1719190
““Turkovak”nı Törkiyäneñ xezmätenä täq’dim itärgä äzerlänäbez”

Sälamätlek saqlaw ministrı Fahrettin Koca, "Turkovak”nı Törkiyäneñ xezmätenä täq’dim itärgä äzerlänülären belderep: “Moña qadär 2 doza vakśina yasattırğan, yaña tör koronavirus (Kovid-19) belän awırmağan, 18-59 yäş’ arasında sälamät härkem bezgä yärdäm itä ala”, - dip äytte.

Fahrettin Koca sośial’ media akkauntınnan 3nçe dozanı “Turkovak” belän yasarğa çaqırdı. 

Ministr Koca: "“Turkovak”nı Törkiyäneñ xezmätenä täq’dim itärgä äzerlänäbez. Moña qadär 2 doza vakśina yasattırğan, “Kovid-19” belän awırmağan, 18-59 yäş’täge sälamät härkem bezgä yärdäm itä ala. 3nçe doza vakśinanı saylaw irekle. Ämma küñellär cirle vakśina “Turkovak”ta, kim digändä 3 meñ keşe “Turkovak”nı saylasın. Öçençe dozanı yasattırğan vakśina bulsın, “Turkovak” massaküläm citeşterügä kersen”, - dip äytte.Bäyläneşle xäbärlär