Zvicër – Gjyshja 95-vjeçare mposht koronavirusin

Zvicerania 95-vjeçare e mposhti koronavirusin dhe u kthye në shtëpinë e saj pasi kaloi një javë në reanimacion. Pasi u shërua, ajo foli me nipërit e mbesat nëpërmjet internetit.