Zaev: Isha pre e manipulimit të strukturave anti-NATO

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev është vënë në shënjestër të dy humoristëve rusë, Vlladimir Kuznecov dhe Aleksej Stolljarov, të njohur si Vovan dhe Leksus, të cilët përmes telefonit i janë prezantuar si ish-presidenti ukrainas Petro Poroshenko dhe Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg.