Yjet e Muzeve – Muzeu i Efesit në Izmir

Në këtë pjesë të programit “Yjet e Muzeve” do të vizitojmë Muzeun e Efesit në Izmir, emërtuar sipas Qytetit Antik të Efesit, i cili është një nga “7 Mrekullitë e Botës” dhe ndër muzetë arkeologjikë më të rëndësishëm të hapësirës gjeografike të Anadollit.