Yjet e Muzeve – Muzeu i Arteve Turke dhe Islame në Edrene

Në këtë pjesë të programit “Yjet e Muzeve” do të vizitojmë Muzeun e Arteve Turke dhe Islame në Edrene, ndër tempujt kulturorë më të spikatur të Edrenesë, e cila ka qenë kryeqytet i Perandorisë Osmane për gati një shekull.