Yjet e Muzeve – Muzeu Arkeologjik i Gazinatepit

Muzeu Arkeologjik i Gazinatepit është një korridor historik dhe kulturor, i cili ekspozon vepra të vyera me të cilat bën dritë mbi qytetërimet në Anadoll.