Xhamia e Ethem Beut në Tiranë e restauruar nga TIKA, u hap për adhurim

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka përfunduar restaurimin e xhamisë historike të Et’hem Beut në Tiranë, ndërkohë xhamia është hapur për besimtarët.