WhatsApp detyron përdoruesit të ndajnë të dhënat personale me Facebook

WhatsApp do të detyrojë përdoruesit të ndajnë të dhënat personale si numrat e telefonit, kontaktet dhe vendndodhjet me Facebook ose të fshijnë llogaritë e tyre nën një "politikë të re të privatësisë".