Vullkani Sinabung në Indonezi filloi të nxjerrë hi vullkanik

Ndjehet shqetësim se reja e tymit dhe gazit të krijuar pas shpërthimeve vullkanike në Vullkanin Sinabung në rajonin Karo në provincën e Sumatrës Veriore të Indonezisë do të përhapet në një rajon të gjerë.