Viti 2020 shpallet Viti i Patarës

Ministria e Kulturës dhe Turizmit ka zgjedhur qytetin antik Patarën, temë turizmi për vitin 2020, vend ky që nga gërmimet arkeologjike vërtetohet të jetë ndërtuar në shekullin VIII p.e.s.