Videdoja e sirianit 5-vjeçar që turpëroi të gjithë njerëzimin

Habia, dëshpërimi, mëria, zemërimi dhe heshtja që duket në fytyrën e fëmijës 5 vjeç të vendosur në një ambulancë pasi është nxjerrë i gjallë nga rrënojat në një sulm ajror që ndodhi në errësirën e natës mbi qytetin e rrethuar Halep të Sirisë, e ka prekur dhe turpëruar edhe një herë njerëzimin.