Vemjet formojnë një varg si gjarpër për t’u mbrojtur nga shpendët grabitqare

Në pamjet e xhiruara në qytetin Adiyaman të Turqisë, ‘batalioni’ me 78 vemje përparoi në formën e një gjarpri.  

Bëhet e ditur se ky është një mekanizëm i tyre për t’u mbrojtur nga shpendët grabitqare dhe një mënyrë që përdorin për tu kthyer në foletë e tyre.