Vazhdon përparimi i ushtrisë turke në Afrin

Forcat e Armatosura Turke, që mbështesin operacionet, që nga fillimi e deri më sot, në Afrinin e pushtuar kanë pastruar nga YPG/PKK dhe DAESH-i 64 fshatra, 6 vendbanime pranë fshatrave dhe 20 male dhe kodra strategjike si dhe 92 pika të tjera të rëndësishme, ndër të cilat njëra ishte bazë e YPG/PKK-së.