Vazhdojnë shkeljet e Izraelit ndaj Kompleksit Al-Aksa

Ish-ministri i Sigurisë Publike dhe deputeti i ekstremit të djathtë i Partisë Likud, Avi Dichter nën shoqërimin e policisë izraelite ndërmori një bastisje ndaj Kompleksit Al-Aksa. Ndërkaq policia izraelite arrestoi edhe Fadil Al-Hedmi, ministër i Çështjeve të Jerusalemit i qeverisë së Palestinës.