Vazhdojnë protestat në Jordani, populli insiston për heqjen e ligjit mbi tatimet

Protestat u ndoqën nën masa të larta të sigurisë ndërsa protestuesit kërkuan heqjen e plotë të ligjit mbi tatimin, por edhe moratorium për rritjen e çmimit të energjisë elektrike, karburantit dhe emergjencave tjerë.