Vazhdojnë protestat kundër qeverisë pas shpërthimit të fuqishëm në Liban

Pretendimet për neglizhencë në shpërthimin që ktheu në rrënojë Bejrutin, kryeqytetin e Libanit dhe kriza ekonomike kanë ndezur protestat kundër qeverisë.