Ushtria turke vazhdon operacionin në Idlib, neutralizon 1.709 elementë të regjimit

Në 17 ditët e fundit të operacionit në Idlib të Sirisë Forcat e Armatosura Turke kanë neutralizuar 1.709 elementë të regjimit sirian si dhe kanë asgjësuar 55 tanke, 3 helikopterë, 18 automjete të blinduara, 29 obusë, 21 automjete ushtarake, 6 depo municioni.