Ushtria shqiptare pajiset me helikopterë «Black Hawk»

Në një ceremoni të veçantë ministrja e Mbrojtjes e Shqipërisë, Olta Xhaçka dhe ambasadorja e ShBA-së në Tiranë, Yuri Kim nënshkruan kontratën e pranimit për pajisjen e Forcës Ajrore shqiptare me helikopterë “Black Hawk”.