Ushtria Azerbajxhanase çliroi 13 fshatra nga pushtimi armen

Armenia filloi me shkeljen e armëpushimit menjëherë pas shpalljes së tij. Gjatë natës ajo kreu sulme me artileri dhe mortaja ndaj rajoneve Goranboy, Terter dhe Agdam. Ndërkaq zona e Agcabedi është nën zjarr që nga orët e mëngjesit.