Ushtria armene nuk i bën dot ballë përparimit të ushtrisë azerbajxhanase

Armenia nuk mundet të rezistojë ndaj përparimit të ushtrisë Azerbajxhanase. Ushtarët armenë braktisin armët dhe automjet e blinduara dhe arratisen.