Ukrainë-Rusi në prag të luftës

Ndërsa zhvillohen një seri bisedimesh të nivelit të lartë për të lehtësuar tensionet midis Ukrainës dhe Rusisë, banorët e një fshati në vijën e parë të frontit në lindje të Ukrainës thonë se paqja mund të jetë ende shumë larg.