Turqia teston me sukses raketën e udhëzuar “Atmaca” të lëshuar nga deti

Turqia kreu një provë të suksesshme të raketës së parë detare të zhvilluar plotësisht me mundësi kombëtare. Zhvilluar dhe prodhuar nga kompania “Roketsan”, raketa “Atmaca” pritet të hyjë në inventarin e ushtrisë turke në gjysmën e dytë të vitit 2020.