Turqia shpërndau pako me mish kurbani për mijëra familje në nevojë në Shqipëri

Organizata dhe institucione nga Turqia edhe në vitin 2019 kanë vazhduar me shpërndarjen e pakove me mish të kurbanit për familjet në nevojë në qytete të ndryshme shqiptare.