Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Turqia ofron mbështetjen e saj ndaj Bosnje Hercegovinës

Kryetari i Kantonit të Posavkit, Mirijan Klaiç gjatë një mbledhje në qytetin Orashje ka thënë se 75% e tokës bujqësore pas përmbytjeve ka mbetur e dëmtuar.

Në fjalën e tij, ka vlerësuar edhe rrugët e zgjidhjes së problemit dhe sigurimin e mbështetjeve.


Fjalët Kyçe: Bosnje Hercegovinë , Turqi