Turqia nuk mund t'a përballojë e vetme një valë të re refugjatësh nga Siria

Presidenti Erdogan thotë se Turqia nuk mund të përballojë një valë tjetër të migrantëve nga Siria nëse regjimi sirian dhe Rusia vazhdojnë të bombardojnë Idlibin, duke bërë që dhjetëra-mijëra sirianë të ikin nga shtëpitë e tyre dhe të dynden drejt kufirit turk.